Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за изборите за Европейски парламент в

...
Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за изборите за Европейски парламент в
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листа за евровота със 17 кандидати

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за изборите за Европейски парламент в ЦИК. Водач предстоящо е някогашният ръководител на Народното събрание Росен Желязков.

От листата липсва името на Мария Габриел, някогашен български еврокомисар и вицепремиер и външен министър в кабинета „ Деноков “. Тя трябваше да размени на поста министър председател Николай Денков от ПП-ДБ, само че ротацията по този начин и не се случи.

" Няма изненади в нашата листа. Тя е постоянна, ще работим, с цел да оправдаем доверието като първа политическа мощ и като най-голямата група, която България би трябвало да образува в границите на Европейския парламент и Европейската национална партия. Политиките на национално и европейско ниво, които ще пази коалиция ГЕРБ-СДС съвпадат-политики, свързани с приходи, стопанска система, земеделие, защита и сигурност, ограничение и справяне с проблемите с незаконната миграция и пълноправно участие в Шенген. Наша цел ще бъде една постоянна Европа за една сигурна България ", уточни Росен Желязков като лидер на листата след регистрацията в ЦИК. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР